keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Paluu Helsinkiin ja kunnalliselämään

Eilen oli valtuustoryhmän esimmäinen kokous Kaupungintalolla. Kaikki tervehtivät iloisesti paluutani, ja mukava olikin olla jälleen...niin täällä kotona ja Helsingissä. Paikalla ryhmässä oli Hgin Energian toimitusjohtaja Seppo Ruohonen puhumassa energia-asiaa. Perusviesti oli selvä: Helsinki on ollut edistyksellinen teknisissä ratkaisuissaan, viherlinja ja biologiset energialähteet eivät ole realistisia..maakaasu ja kivihiili ovat kohtalomme. Kiinnostavaa joka tapauksessa!
Keskusteltiin Korpisen seuraajasta. Pienen ryhmän ongelma on se, että vaikutusmahdollisuudet ovat sen mukaiset. Emme ole lyöneet kantojamme lukkoon, pakko tulla kok, sdp ja virh peesissä.
Rautava saanut kummallista kommentoinita mediassa siitä, että kok pohtii asiaa vasta tulevana torstaina, eikä irtomielipiteitä asiasta jaella. Sain hyvää palautetta avoimesta kirjeestäni puoluesihteerille, joka julkaistaiin viime pe Suomenmaassa. Kaikilla samanlaisia hyvin kummallisia kokemuksia tästä puoluetoimiston maaseutu -kaupunki -jaosta. Odotan innolla Korhosen tapaamista!
Tämäkin syksy tuntuu alkavan hyvällä tempolla! Paljon yhteydenottoja kaikenlaisissa asioissa. uppsala-rauha on mennyttä..!

1 Comments:

Blogger ca said...

Hej Laura

Kul att du skriver igen. Jag gillade dina berättelser från Uppsala.

Hälsn. ca

10:17 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home